GRATIS VERZENDKOSTEN IN NEDERLAND VANAF € 50,00
OPENINGSTIJDEN : Ma/Vr 08:30-17:00

VOOR VRAGEN BEL ONS
040 246 8505

0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Welkom op de website van Battery Point.

Battery Point levert ruim 25 jaar als batterij-specialist in de functie van batterijengroothandel, batterijen, batterijpacks en accessoires aan de detailhandel, gemeente- en overheidsinstellingen en de industrie. De grote kracht van Battery Point bestaat uit het feit dat wij vrijwel alle soorten batterijen direct uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast ontwikkelen we maatwerk. Battery Point "altijd de juiste batterij".

Wij leveren batterijen en batterijpacks voor o.a.: portable telefoons, film/videoapparatuur, autoalarm, afstandsbedieningen, fototoestellen, gereedschappen, radio's, televisies, computers (laptop/notebook), printers, horloges, hoortoestellen, medische apparatuur etc. Het zou te ver voeren om alle toepassingen te vermelden, echter wij verzekeren u:

" Bij Battery Point vindt u altijd de juiste batterij ! "

Vindt u in onze webshop niet de batterij waar u naar op zoek bent, neem dan contact met ons op. De webshop vertegenwoordigd namelijk maar een deel van ons assortiment.

BATTERY POINT MAATWERK

Ook kunnen wij batterijen maken op basis van uw specifieke wensen. Speciale afmetingen, rare vormen, specifieke eigenschappen. Ga dan naar onze website Battery Point Maatwerk

ANSS FIETSACCU

Bent u opzoek naar een nieuwe accu voor uw electrische fiets, scooter of scootmobiel. Ga dan naar onze website ANSS FietsAccu